Boka en HLR-utbildning i Stockholm

Allt för många drabbas av hjärtstopp. Då är det upp till medmänniskor att veta hur de ska agera. En HLR-utbildning i Stockholm ger dig rätt kunskap inom HLR.

Visste ni att varenda år drabbas runt 10 000 människor i Sverige av ett hjärtstopp? Visste ni att runt 1500 personer överlever ett hjärtstopp? Och då med hjälp av människor i deras närhet som direkt har agerat och börjat utföra hjärt- och lungräddning. Det är alldeles för dåliga odds och något som behöver en förändring.

Vi kan aldrig hindra ett hjärtstopp från att hända. Vad vi däremot kan ändra på är kunskapen om hur vi ska agera. De första minuterna är de allra viktigaste för att människan ska ha en chans att överleva. Med kunskap om hur du utför HLR, så kommer du kunna rädda ett liv. Därför, vänta inte på något, gå en utbildning och lär dig allt om HLR.

HLR-utbildning är för alla

Första steget är att hitta en utbildning i hjärt-lungräddning nära dig. Dessa finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och så vidare. Därefter är det att boka in en tid för den. Den tar inte lång tid, men under den tiden kommer du få livsviktig information.

På utbildningen får du lära dig steg för steg hur du ska agera vid ett hjärtstopp. Du får även träna på hur det känns att göra HLR på en docka i människostorlek. Ni går också igenom hur hårt du ska trycka och även hur snabbt det ska göras.

25 Apr 2023

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!