Varför se ut som ett spöke när det finns solarium i Hammarby Sjöstad?

På vintern har vi inte mycket sol att tillgå i Skandinavien. Det gör många deprimerade med brist på de vitaminer solen tillför. Har du funderat på att besöka ett solarium i Hammarby Sjöstad?

Ibland är det en bitter tillvaro att bo i Skandinavien. Våra långa vintrar kan knäcka de flesta. Solen är täckt i moln de få timmar den är uppe och om den inte är det så är det alldeles för kallt för att vara utomhus. Lösningen är att gå till ett solarium i Hammarby Sjöstad så du kan få till lite färg och ett bättre humör. Ingen vill gå runt och se ut som ett spöke hämtat ur någon sagobok. Ordna till lite färg på ett tryggt solarium där endast kunder kommer in via en app och bankID. I fräscha lokaler som städas ofta och patrulleras av väktare kan du jobba på att få lite färg i tillvaron.

Mycket blir bättre efter en trip till ett solarium

När du besöker ett solarium i Hammarby Sjöstad så kommer du få tillgång till rubino beauty som är det senaste inom solning. Du kommer få en skonsam, effektiv och jämn solning. Om du gymmar så ser fett alltid bättre ut brunt än vitt och din hud kommer bli tajtare. Och för dig som vill ha en basfärg innan strandsäsongen så är detta det optimala. Låt inte vintern knäcka dig, ta dig till ditt solarium i Hammarby Sjöstad redan idag!

14 Mar 2022

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!