Är en frisör på Kungsholmen pålitlig och billig?

Att hitta rätt frisör är verkligen inte det lättaste och om man gör det så är risken också ganska överhängande att denna relation någon gång kommer att brytas. Detta gäller främst i större städer som Stockholm där det finns en extrem konkurrens mellan olika frisersalonger och där man alltså – på grund av denna – riskerar att se hur sin frisör plötsligt tvingas slå igen verksamheten. Har du din frisör på Kungsholmen och ser hur denna plötsligt går i konkurs – kan du då hitta en ny som kan utföra samma jobb i samma område? Ja, just på Kungsholmen finns det väldigt många salonger så att hitta en frisör blir definitivt inget problem – det svåra ligger alltså i att hitta rätt i denna djungel. Här får man alltså helt enkelt chansa lite eller gå efter kompisars rekommendationer – om man nu inte vill följa den frisör man tidigare haft vill säga.

Saken är ju nämligen den att bara för att denne frisör gått i konkurs så betyder detta i många fall inte att han slutar med sitt yrke – nej, han kanske bara flyttar från Kungsholmen och börjar arbeta på en annan salong i närheten och då kan man ju börja gå dit. Men – finns inte detta alternativ så får man alltså chansa lite och här ska man veta att just Kungsholmen är en stadsdel där det finns väldigt varierande priser och kvalitet mellan olika frisersalonger.

Här handlar det alltså om att se över sin egen budget, vad man vill ha för slags frisyr och hur lång tid man är beredd att vänta. De som räknas som bäst inom yrket har – av förklarliga skäl – ganska lång väntetid medan de med lite sämre rykte ofta har kortare och kostar mindre pengar. här fäller alltså din egen frisyr avgörande vid valet av frisör på Kungsholmen – en kortare snagg på en äldre man kanske kan göras av vem som helst medan en avancerad uppsättning inför ett bröllop snarare bör göras på en dyrare salong. Tillfället, frisyr och pris är alltså de avgörande komponenterna då man ska välja en frisör på Kungsholmen – men detta går ju egentligen att applicera till hela landet också.

Kan jag jobba som frisör på Kungsholmen?

Om man själv är utbildad frisör och funderar på att öppna en egen salong på Kungsholmen så ska man här veta att den konkurrensen som finns gör det väldigt svårt. Det är kanske bättre att som frisör starta upp sin verksamhet någon annanstans och här menar vi att man trots allt har hela Stockholm som arbetsfält.

Det kan nämligen vara bättre att som frisör bygga upp en relation till kunder i en mindre förort som Årsta där det delt finns ett relativt stort underlag och dels också är billigare hyror. Att direkt börja som frisör på Kungsholmen, Södermalm, Vasastan eller Östermalm är alltså svårt – man man kan ju även söka jobb på en etablerad salong också och behöver inte starta eget direkt. Det kan nämligen vara ett fullgott alternativ som även det ger ett bra kundunderlag inför framtiden.

12 Jan 2023

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!