Estetisk tandvård i Malmö – för ett bländande leende

Drömmer du om ett kritvitt leende? Eller retar du dig på en tand som sitter lite på sniskan? Estetisk tandvård i Malmö är lösningen för dig som vill lägga en peng på att fixa till tänderna.

Det finns idag stora möjligheter att med små medel rätta till sneda tänder. Kanske tycker du att tänderna med åren blivit missfärgade. Kaffe, vin och tobak gör att tänderna tappar sin lyster och får en gulaktig ton. Även ålder spelar självklart in. Men det finns hjälp att få! En tandblekning gör att man kan få till ett helt nytt leende. Att bleka tänderna behöver inte vara speciellt komplicerat, utan kan till och med göras i hemmet. Resultatet brukar bli mycket bra.

Ett alternativ till blekning är att dölja missfärgade eller skadade tänder med skalfasader. En tandblekning håller i tre-fyra år och brukar göra så att man känner sig fräschare och vill skratta mer. Vad kan väl vara bättre att lägga pengarna på?

Är tandreglering estetisk tandvård?

Ja, tandreglering är att betrakta som estetisk tandvård. Kontakta din tandläkare i Malmö om du vill har råd och tips vad man kan göra för att justera bett eller rätta till tänder som sitter snett. Modern teknik gör det möjligt att med hjälp av genomskinliga plastskenor flytta och justera tänder i munnen. Behandlingen går ut på att man byter skena med jämna mellanrum. Tänderna flyttas lugnt och fint till dess att de sitter på rätt plats. Ett effektivt alternativ till traditionell tandställning.

18 Nov 2021

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!