Få rätsida på tänderna med Invisalign i Malmö

Det finns ingen anledning att gå runt med sneda tänder längre. Med Invisalign i Malmö så får du raka tänder på nolltid. Behandlingen skräddarsys efter dig och du sköter den snudd på helt själv.

Sneda tänder kan medföra problem med att tugga maten, att man inte riktigt ler och det påverkar livskvalitén. Det finns numera ingen anledning att gå runt med sneda tänder, de kan justeras med Invisalign i Malmö. Varför gå runt i onödan och inte smälla upp ett leende när du möter folk? Låt välutbildade experter inom tandvård ta en titt under en gratis konsultation och resultatet kan visas i förväg digitalt innan behandlingen ens har börjat, så det blir inga obehagliga överraskningar. På kliniken används den absolut senaste tekniken och det innebär ökad trygghet och säkerhet för patienten.

Hur går en behandling med Invisalign till?

Invisalign är tandskenor som är snudd på osynliga. Patientens mun kontrolleras noggrant för att kunna skräddarsy skenorna. Det skenorna gör är att de gradvis flyttar på tänderna så att du får ett rakt leende och bett. Invisalign är mer hygieniskt än vad en tandställning är. Du plockar ut skenorna vid måltider och när du borstar tänderna. Du besöker dessutom kliniken varannan vecka för att en tandläkare ska kunna se att allt går som planerat samt att du får byta ut dina skenor för ökad munhygien. Det har aldrig varit enklare att få raka tänder än det är idag med Invisalign i Malmö. Få slut på ångesten idag! Läs mer om Invisalign på denna sajt: invisalignmalmö.se

12 Feb 2022

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!