Finns det snabba pool-lösningar?

Drömmer du om att ha din pool klar redan till sommaren? Det finns alternativ som erbjuder en snabbare väg till pool. Vi tar upp några typer av pooler som kanske kan vara ett alternativ för dig!

Allt-i-ett med glasfiberpool

Med glasfiberpool får du ett poolpaket som innebär en helhetslösning för dig. Allt du egentligen behöver är ett hål att sätta ner glasfiberpoolen i. Glasfiberpooler är helgjutna och kommer med inbyggda trappor. Den här typen av pooler finns i många olika storlekar och former. Glasfiberpooler är mycket hållbara och om du tar hand om den på rätt sätt kan den hålla en hel livstid! En glasfiberpool i Skåne, med sitt milda klimat, är en bra investering.

Prisvärda ovan mark pool

Den här typen av pooler är inget som du gräver ner utan de placeras såsom namnet antyder - ovan mark. Ovan mark pooler är bra om du har en lite tomt. Med en ovan mark pool så får du mycket pool för pengarna. Detta är det absolut billigaste pool alternativet om du ändå är ute efter en seriös pool. Ovan mark pooler är relativt enkla att installera och därför kan du, efter köp, njuta av svalkande bad på din tomt omgående!

Njut i ditt spabad

På senare år har det blivit mer och mer populärt med egna spa-bad och det är inte så svårt att förstå varför. Bad och spa i ett! Fantastiskt när man kommer hem efter en lång dag och bara vill koppla av och njuta en stund. Spabad finns i olika storlekar, från två platser till nästan hur många som helst. Det finns till och med spabad som du kan ta några rejäla simtag i.

Poolen - en del av din trädgård

Din framtida pool blir en stor del av din trädgård. Även om du vill ha en på direkten så kan det löna sig att planera mer noggrant innan du köper och installerar en pool. Poolen kommer göra att ditt hus ökar i värde men du kan få ut mer av din pool-investering om du planerar noga och ser till att den är smakfullt placerad och installerad. Pool miljön är också viktigt. Fundera på vad du vill ha runt din pool. Kanske ett soldäck att ligga på under lata dagar och kolla på när barnen leker?

I vilket fall som helst så kan du poolåterförsäljare hjälpa dig hitta en lösning som passar. Tack för att ni läst den här texten och lycka till med ert poolinköp!

21 Dec 2021

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!