Gå till tandläkaren när du befinner dig i Solna

Tandläkare i Solna vet att det inträffar att supportrar kommer in med trasiga tänder efter en fotbollsmatch i Solna. Det och andra tandrelaterade problem löser de med ett perfekt resultat.

Som fotbollsentusiast går man alltid och längtar efter alla härliga fotbollsmatcher. Ibland kan man titta på nästan vilket lag som helst. Visst, hejar man på AIK så är en match med Djurgården långt ifrån högsta prioritet.

Skulle det knipa något enormt i fotbollstarmen kan man i smyg titta på tv hemma när Djurgården spelar. Att vara på plats i hemmaarenan i Solna när AIK spelar och ta del av den härliga stämningen är ljuvligt. Man kan riktigt känna publikens adrenalin pumpa genom blodet.

Även tandläkare gillar fotboll

Även om våldsamheter inte hör hemma inom fotbollen så händer det att hemmalaget åker på tacklingar som är både juste och ojuste. Publiken lever sig in i matchen och känner det som om det är de som spelar matchen och aggression kan uppstå. Ibland verkar det som om alla fotbollsfans har drabbats av en väldigt långsint gen, detta oavsett vilket lag man hejar på. Att komma ihåg tacklingen i 22:a minuten av 90 är imponerande, även om det lag man älskar i hjärtat vann. Man borde fira av pur glädje för den fina vinsten som gjordes, men icke. Tacklingen var ojuste och man vill bara ge igen på någon.

Då ska man ha i tanken att motståndarlaget inte heller är helt nöjda. De förlorade och kan vara på dåligt humör. Så dåligt humör att man bara vill puckla på någon. En rak höger rätt i nyllet så tänderna flyger och far och tandläkare i Solna skulle få ett jobb. Innerst inne vet man att det inte är rätt, men känslorna svallar och man har ingenstans att göra av sin aggressiva energi.

Tandläkaren får jobb

På väg hem, glad över vinsten, kommer plötsligt något vinande i luften. När man vänder sig om står motståndarklacken där och pyr. Det är nästan så de självantänder av ilskan. Plötsligt är det knytnävar huller om buller och käftsmällar till höger och vänster. Tänderna flyger och far och lika snabbt som bråket uppstod, lika snabbt skingrade polisen bråket. Där står man med ömmande käke och lösa tänder. Då är det tur att det finns tandläkare som har en lång erfarenhet av tandproblem. Inte bara av tänder som blivit utslagna i huliganbråk utan alla möjliga sorters tandproblem.

8 Nov 2021

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!