På jakt efter tandläkare i Solna

Det är ofta när man får problem man börjar leta efter tandläkare i Solna. Något att lägga på minnet nästa gång man byter bostadsort. Det är en trygghet att ha numret i mobilen när det blir akut.

Anders vaknade tidigt med blixtrande tandvärk. Desorienterad såg han sig om i den nya lägenheten tills han hittade mobilen och knappade fram numret till sin tandläkare. Kom i samma stund på att det var minst en timmes resa till tandvårdskliniken han brukade besöka när de bodde på andra sidan stan.

Karin som vaknat av hans stökande undrade irriterat vad han höll på med så tidigt. De hade ju sovmorgon. Han förklarade samtidigt som han började googla.

Tandläkare i Solna hade akuttid

Fyrtio minuter senare satt han på cykeln och susade genom Solna centrum på väg till tandläkaren. Vilken tur han hade som gift sig med Karin. Hon hade lugnt tagit fram sin mobil tagit fram telefonlistan. Tryckt ring och gett honom mobilen.

Det visade sig att hon redan skrivit in dem båda på kliniken. En klinik som dessutom hade akuttandvård där man kunde få tid samma dag bara man ringde innan. De skulle visserligen laga tanden provisoriskt men det struntade han i just nu. Bara det slutade göra så himla ont. VEn halvtimme senare när han återigen satt på cykeln var tandvärken borta. I mobilen hade han lagt in en påminnelse till den nya tandläkartiden då de skulle laga tanden ordentligt. Han gillade redan tandkliniken och deras duktiga och effektiva tandläkare.

22 Nov 2021

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!