Tandimplantat som ser ut som nya tänder i Stockholm

Har du sett gamla tiders löständer på film? Idag finns det moderna tandimplantat som inte ens syns när du använder dem. Du kan få dem skräddarsydda i Stockholm, så de ser ut som dina egna.

Om du tänker på att tappa dina tänder så tänker du kanske på att du kommer få börja använda dig av löständer? De där tänderna som ofta fick vila i ett glas vatten på nattduksbordet och som plötsligt kunde trilla ut när någon åt eller skrattade. Men oroa dig inte, för idag finns det en mängd olika tandimplantat i Stockholm som du kan använda dig av. Implantat som kan bestå av en tand eller flera tänder, beroende på vilka behov du har av nya tänder.

Dina egna tänder eller tandimplantat

Dagens tandimplantat är så pass fina att de går att tillverka så de ser ut som dina egna tänder. Först och främst tillverkar man tänderna efter avtryck från din mun, för att se till att tanden passar in och blir ett med din övriga tandrad. Därefter väljer man en färg som är likadan som dina övriga tänder, så att tanden ännu mer kommer smälta in och bli ett med dina andra tänder. När resultatet är färdigt ska det inte gå att se vilken tand som är din egen och vilken som är ett tandimplantat. Det gör att fler och fler väljer att ersätta sina tappade tänder med ett tandimplantat, för att få ett fullt bett igen.

5 Nov 2021

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!