Yoga i Göteborg ökar mer och mer

Vill du träna yoga i Göteborg kan du välja bland riktigt många ställen. Den ena studion efter den andra växer upp och det är bara att välja den du tycker om.

Är du sugen på att träna yoga kan du välja bland många olika stilar. Det finns de som är lite mer kraft- och konditionskrävande. Där kommer du garanterat att svettas och känna i musklerna att du varit i farten. Sedan finns det de som är precis tvärtom. Där du ändå kommer känna att du tränat.

Ashtanga yoga är en tuff form av yoga och man har ofta en liten handduk med sig in i lokalen för att kunna torka svetten ur pannan under tiden man tränar. Bikram yoga eller hot yoga är det likadant med, men där kommer svetten mer av att det är så varmt i lokalen där man tränar.

Yoga i Göteborg ger dig många variationer

Vill du träna yoga i Göteborg och inte anstränga dig alltför mycket fysiskt så är det kanske restorative eller yinyoga du ska prova på. De är båda mycket lugna former av yoga där du håller positionerna riktigt länge. Vill du gå ännu längre när det gäller lugnet kan du prova yoga nidra.

Nidra är en form av vaken sömn. Man tar sig ner till olika stadier och hamnar till slut i det stadiet som är alldeles innan sömnen inträder. Där kommer du kunna återhämta dig på ett rent fenomenalt sätt. Är dessa förslag lite väl mycket åt ena eller andra hållet tar du den klassiska hata yoga.

22 Apr 2023

Vill du du må bättre, men har problem att hitta en väg bort från dåliga vanor? Hjälp finns! Välkommen till hadegott.se – din nya resurs för ett hälsosammare liv. Kost, träning, mental hälsa, sömn – här kan du få matnyttiga tips som lyfter både kropp och själ. Tänk på din hälsa och ha de gott!